Commentaren: 4
 • #4

  Anna (donderdag, 24 oktober 2019 07:56)

  Hoi ik ben Anna en ik ben bijna acht jaar. Ik vind de pianolessen van juf Heidi erg leuk.
  Juf Heidi is een top juf, want je leert erg leuke liedjes en je leert noten lezen. Ik ben pas net begonnen en kan al een paar liedjes spelen.
  Ik heb al heel veel zin in de kerstuitvoering.

 • #3

  Julia Giepmans (zondag, 20 oktober 2019 14:39)

  De pianolessen van Heidi zijn super leuk en leerzaam. Vanaf dag 1 leer je al met 10 vingers spelen, en de liedjes zijn ook super leuk en vrolijk. En al na een maand kun je al super veel spelen. Daarom vind ik Heidi de allerbeste pianolerares

 • #2

  Bregje (donderdag, 23 mei 2019 08:09)

  Ik ben Bregje en ik ben 10 jaar. Ik vind de piano les heel leuk en leerzaam, ik vind heidi heel erg aardig en ze leert me veel over piano’s en ze geeft me leuke dingen mee naar huis om te doen. Elke keer als ik kom en weer naar huis ga vond ik het heel leuk om te doen. Heidi is ook gastvrij dus ik vind de piano les heel leuk om te doen. En ze is heel vrolijk
  Groetjes Bregje

 • #1

  Martine (maandag, 25 maart 2019 14:00)

  De lessen van juf Heidi zijn zo vrolijk dat ik de dagen aftel om weer te mogen gaan. Ik oefen niet zo heel veel maar ik leer er heel veel van. groetjesMartine