"Spel"regels

 

PROEFLES        

Voor een proefles reserveer ik  30 minuten. Deze tijd wordt gebruikt om kennis te maken en de wensen en verwachtingen te bespreken. Daarnaast verkennen we het instrument en de methode die ik aan de hand van mijn inschatting bij de leerling vind passen. Wanneer iemand voor een proefles kiest, wordt er geen vergoeding gevraagd. Er is voor een proefles geen lesboek of eigen instrument nodig. Het is mogelijk om na de proefles lessen van 30, 45 of 60 minuten te kiezen. 

 

TARIEVEN < 21 jaar

Een les van een half uur kost 24 euro en een les van drie kwartier kost 36 euro. Voor broertjes en zusjes is er een kortingsregeling. Het eerste kind betaalt dan het volle tarief, het tweede kind krijgt 10% korting en derde en volgende kind krijgt 15 % korting. Als twee kinderen tegelijk op les komen, geldt de korting voor het jongste kind. Er wordt gewerkt met een leskaart van 10 lessen. 

 

TARIEVEN >21 jaar

 

Een les van een half uur kost 25 euro.

 

LESKAARTEN

Leskaarten worden altijd stilzwijgend verlengd. Er wordt een betaalverzoek verstuurd op de dag dat de laatste 'strip' is gebruikt.  

Leskaarten zijn beperkt geldig. Na twee maanden geen les te hebben afgenomen is de kaart niet meer te gebruiken en vindt er geen restitutie van ongebruikte lessen plaats. Opzeggen van de lessen dient schriftelijk te gebeuren en er geldt een opzegtermijn van minimaal 1 maand. Mochten er dan nog lessen openstaan op de kaart dan is er geen restitutie mogelijk.  

 

AANSCHAF VAN BOEKEN

De soort en het aantal boeken wordt op de leerling en leerbehoefte afgestemd. Dit maakt een individuele leerlijn mogelijk. Als ouders graag van tevoren worden ingelicht over aanschaf van lesmateriaal, dan graag doorgeven. Meestal geef ik de nieuwe boeken gewoon mee en stuur ik een betaalverzoek. Dit scheelt ouders de verzendkosten. 

 

AFMELDINGEN

 Je mag per kaart 1 keer de les kostenloos verzuimen, mits deze uiterlijk 24 uur van tevoren is afgezegd. Alle andere afzeggingen worden vanaf de zomervakantie 2022 gewoon gerekend, ongeacht de reden. 

 

Er kunnen bij afzeggingen filmpjes worden opgestuurd van de stukjes die zijn opgegeven. Ik kan dan gerichte feedback geven en instructies waar de leerling dan weer een week mee verder kan. 

 

Wanneer ik zelf verhinderd ben, wordt de niet gegeven les uiteraard niet gerekend, tenzij ik een vervanger heb ingeschakeld.  

  

VAKANTIES

Tijdens vakanties is les op aanvraag mogelijk. In de mei- en of zomervakantie is er soms Summerschool. Actuele informatie hierover staat op de website.